Ceausescu, la final de festival

Ceausescu, la final de festival

Desi au concertat in fata unui public entuziast si activ, formatiile Incubus si The Cult, care au incheiat festivalul CokeLive, nu s-au bucurat de primirea pe care spectatorii romani au facut-o trupei Prodigy, probabil cea mai importanta si mai apreciata prezenta de la aceasta prima editie.

Dupa normele europene

Californienii de la Incubus au sustinut un concert apreciat de spectatori, desi nu au apelat la efecte speciale si nici nu au dialogat prea mult cu publicul, in timp ce trupa The Cult si-a facut temele pentru concertul de la Bucuresti si, in pauzele dintre melodii, a amintit despre Ceausescu si intrarea Romaniei in UE.

Prima editie a festivalului CokeLive, organizata dupa modelul unor evenimente similare din strainatate, a avut un buget de doua milioane de dolari, dintre care aproximativ 60a au reprezentat onorariile artistilor. Printre cei care au au mai urcat pe scena in cele trei zile de festival se numara Pussycat Dolls, Macy Gray, The Prodigy, Vanilla Ice si The Rasmus, dar si artisti romani ca Iris, Vama, Luna Amara, Directia 5 si Kumm.

Ne puteți urmări și pe Google News

In plus, participantii la festivalul organizat de compania Events si sponsorizat de Coca Cola au avut la dispozitie un teren de camping, un cort de muzica dance, spatii de jocuri si concursuri, zona cu internet.