Evenimentul Zilei > Economie > CEARTĂ MARE între ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și președintele SED LEX, Vasile Marica
CEARTĂ MARE între ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și președintele SED LEX, Vasile Marica

CEARTĂ MARE între ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și președintele SED LEX, Vasile Marica

Președintele Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, a declarat vineri, că dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simți nimeni, în replică la afirmațiile ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a spus același lucru despre funcționarii publici.

„Dacă 20% dintre funcţionarii din administraţia centrală ar pleca, n-ar simţi nimeni. Ba mai mult, lucrurile ar merge chiar mai bine. Suntem o administraţie de supereroi”, a spus ministrul Finanţelor, potrivit www.stiripesurse.ro

În replică, Vasile Marica a declarat: „Dacă 20% din politicieni ar pleca, sau chiar dacă toți politicienii ar pleca, n-ar simți nimeni. Mai puțin importante sunt însă declarațiile politice, importantă este realitatea în care trăim, aceea că, spre exemplu, niciun funcționar din Finanțe nu și-a luat concediu în luna iulie, pentru a crește colectările la buget. Iar colectările au crescut cu 4 miliarde de lei”.

„Noi lucrăm în condițiile în care nu avem calculatoare, nu avem mașini, facem administrație cu sapa, în curând instituțiile publice n-au să mai poată funcționa”, a mai spus președintele SED LEX.