Tressa Middlenton este cunoscută drept cea mai tânără mamă din Marea Britanie, după ce a născut la vârsta de 12 ani, în urma unui viol, un copil perfect sănătos.

Acum, Tressa se bucură de o viață normală și a devenit mamă pentru a doua oară. Cu toate acestea, femeia nu poate uita clipele cumplite care i-au marcat atât de mult copilăria și care au făcut-o să se maturizeze mai repede decât trebuia.

În acest context, ea a vorbit despre regretele pe care le are, întrucât copiii ei nu se vor cunoaște niciodată.

Când avea 11 ani, Tressa Middleton a rămas însărcinată, după ce a fost violată de fratele ei. În 2006, ea a născut o fetiță, însă după doi ani a fost obligată să renunțe la ea, după ce autoritățile au aflat cine este tatăl copilului. În 2008, copila a fost adoptată de o altă familie. Acum, femeia în vârstă de 24 de ani a devenit mamă pentru a doua oară, însă se confruntă cu dificultatea de a-și aminti de fiica pe care a pierdut-o, informează The Sun.

„Am simțit o bucurie pură când Arihanna s-a născut. Au fost momente când am crezut că nu voi mai avea un alt copil. Mă simt și vinovată, pentru că Arihanna e cu mine, însă fiica mea cea mare nu este. Este primul lucru la care mă gândesc când adorm și ultimul pe care îl am în minte când pun capul pe pernă. O iubesc atât de mult. Nu pot fi complet fericită fără ea. Mă doare inima că Arihanna va crește fără să își cunoască sora mai mare”, a mărturisit Tressa Middleton.

În adolescență, ea a trecut printr-o perioadă dificilă, dominată de dependența de alcool și de droguri. Cu toate acestea, a decis să își clădească o viață nouă alături de logonicul său.

„Îi spun Arihannei că dacă sora sa ar fi fost aici, s-ar juca împreună. Sper din suflet că într-o zi se vor întâlni. Ar însemna enorm pentru mine. Sunt fericită să fiu mamă din nou și să am o a doua șansă la fericire, însă o parte din mine trăiește cu frică. Prima dată am trecut prin atât de multe. Mi-au frânt inima când mi-au luat-o. Nu aș mai putea să trec prin asta încă o dată”, a mai spus ea, mărturisind că încă păstrează toate hăinuțele și jucăriile primei sale fiice.

Tressa Middleton a devenit cunoscută în 2006, după ce a devenit cea mai tânără persoană din Marea Britanie care devine mamă, la vârsta de 12 ani.