Evenimentul ZileiMondenCea mai mare dorință a iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. „Așteptăm să vedem ce se întâmplă.”

Cea mai mare dorință a iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. „Așteptăm să vedem ce se întâmplă.”

Cea mai mare dorință a iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. „Așteptăm să vedem ce se întâmplă.”
Elena Udrea trece prin clipe dificile în ultima perioadă. Ea își execută pedeapsa din dosarul Gala Bute la penitenciarul Târgșor. Cu toate acestea, ea și Adrian Alexandrov au o mare dorință care îi leagă și în aceste momente dificile.

Elena Udrea a născut în septembrie 2018 o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit numele Eva Maria. Fostul politician a anunțat sarcina la o televiziune din România. Își dorea de mult timp un copil, dorință care i s-a îndeplinit la peste 40 de ani. A făcut tratamente, a mers la foarte mulți medici. De asemenea, în acea perioadă se vorbea chiar că avea gemeni. Din declarațiile ei de la acea vreme, ar fi pierdut unul dintre copii.

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a născut o fetiță, pe Eva Maria. Se împlinește aproape un an de atunci, iar ea și iubitul se gândesc la al doilea copil. Adrian Alexandrov a vorbit despre posibilitatea ca familia lor să se mărească.

Dorința iubitului Elenei Udrea

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a explicat că relația lor s-a schimbat în bine de când au devenit părinți. În plus, pentru că cei doi au un copil e un lucru extraordinar.”. El a mărturisit că se simt extraordinar pentru că au o fetiță minunată, precum o descrie tatăl. La aproape nouă luni de la naștere, Eva începuse deja să își înțeleagă părinții. Atunci când, Elena Udrea îi spunea să facă anumite lucruri, fetița acționa conform spuselor mamei. În acest moment, fetița are aproape patru ani.

Totuși, Adrian Alexandrov are o mare dorință de la iubita sa. Bărbatul își dorește ca fiica sa să aibă frați sau surori. Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii…aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem…momentan este situația care e, așteptăm să vedem ce se întâmplă.”, a spus Adrian Alexandrov  pentru VIVA!.

Elena Udrea, condamnată în dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost condamnată definitiv de instanța supremă, în iunie 2018, la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul Gala Bute. Ea trebuie să execute pedeapsa, a decis pe șapte aprilie Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În prezent, Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor de mai bine de două luni. Ea a fost adusă în România, în 16 iunie, după ce magistrații din Bulgaria au decis extrădarea ei. Fostul ministru a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.


Accesează: