Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai grasă femeie din lume face apel la AJUTOR, ca să se căsătorească: „Vreau să pot merge pe stradă” | VIDEO
Cea mai grasă femeie din lume face apel la AJUTOR, ca să se căsătorească: „Vreau să pot merge pe stradă” | VIDEO

Cea mai grasă femeie din lume face apel la AJUTOR, ca să se căsătorească: „Vreau să pot merge pe stradă” | VIDEO

Cea mai grasă femeie din lume este ferm hotărâtă să se căsătorească. Femeia trăieşte în statul american Iowa, are 346 kg şi intenţionează să slăbească peste 250 kg că să îi poate spune "da" iubitului său, care a cerut-o de nevastă.

Potrivit 7sur7.be, citat de Agerpres, Charity Pierce, de 38 de ani, suferă de obezitate morbidă şi poate să moară oricând din cauza unei crize cardiace. Ea nu a mai ieşit din casă de trei ani, iar de o viaţă normală nici nu poate fi vorba. 

Cu toate acestea dragostea ar putea schimba totul: femeia vrea să se căsătorească cu partenerul ei de 21 de ani, Tony Sauer, în cele mai bune condiţii. Soluţia i s-a părut a fi un regim drastic pe care l-a început, reuşind să îşi reducă aportul caloric zilnic de la 10.000 la 1.200. Din păcate, a reuşit să piardă doar câteva kilograme, fiind departe de obiectivul de 88 kg în ziua nunţii. 

Charity Pierce consideră că singura ei şansă este chirurgia – inelul gastric. Operaţia este însă dificilă, cu atât mai mult cu cât este nevoie de un transport special din cauza greutăţii viitoarei mirese. Ea a lansat un apel la donaţii. 

Răspunzând unor publicaţii americane, logodnicul lui Charity – care nu este altul decât fratele mai mic al fostului partener al femeii, cu care a avut o fată, în vârstă astăzi de 18 ani – a spus că nu are nicio problemă cu greutatea iubitei lui, chiar dacă starea ei nu îi mai permite să aibă relaţii intime. Tânărul este în schimb foarte îngrijorat de sănătatea logodnicei. 

Charity este mai hotărâtă ca niciodată. "Nu vreau să mă căsătoresc acasă. Vreau să pot merge pe stradă", a spus ea. Ca orice viitoare mireasă, are multe planuri. 

"Amândurora ne place muzica country, aşa că voi purta rochie de mireasă, cizme şi o pălărie de cow-girl, iar Tonu va fi în pantaloni jeans şi cizme de cow-boy", a mărturisit Charity Pierce.