Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce țeapă pot lua românii de azi până în 2020, în fiecare zi! Trebuie să fiți foarte atenți
Ce țeapă pot lua românii de azi până în 2020, în fiecare zi! Trebuie să fiți foarte atenți

Ce țeapă pot lua românii de azi până în 2020, în fiecare zi! Trebuie să fiți foarte atenți

Nimic de zis, oferta era tentantă cu pensiunea de închiriat chiar de Revelion. Numai că, pensiunea nu prea exista în Maramureş.

Trebuia achitată jumătate din sumă în avans

„Poliția Maramureș s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 26.11.2019, persoane necunoscute au postat pe un site de profil, un anunț prin care ofereau spre închiriere o pensiune situată în jud. Maramureș, pentru o sumă de bani însemnată, de 7000 de lei, solicitând jumătate fin cuantumul ei cu titlu de avans, pentru un pachet de servicii turistice pentru Revelion, incluzând trei nopți de cazare în întreaga pensiune”.

Pensiunea din ofertă nu exista în Maramureş

În urma cercetărilor poliţiei s-a stabilit că fotografiile postate în anunțul de referință aparțin unei pensiuni din alt județ, iar la adresa indicată din localitatea maramureșeană funcționează o altă pensiune decât cele amintite anterior. Potrvit surselor,  s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la înșelăciune, în vederea identificării autorilor și a posibilelor persoane vătămate.

Atenţie la ofertele de pe Internet, mai ales în această perioadă

Poliția Maramureș vă recomandă să verificați cu atenție ofertele de turism existente în mediul on-line și să folosiți site-urile autorizate pentru asemenea rezervări, astfel încât să nu cădeți victima unor infracțiuni de înșelăciune, după cum relatează emaramures.