Evenimentul Zilei > Justitie > Ce spune Elena Udrea despre dosarul lui Ponta
Ce spune Elena Udrea despre dosarul lui Ponta

Ce spune Elena Udrea despre dosarul lui Ponta

Elena Udrea a scris, pe pagina sa de Facebook, că dosarul premierului Victor Ponta nu face cinste României și că nu ar trebui să se discute atât de mult despre acest subiect, deoarece în România se fură sume mult mai mari, în comparație cu prejudiciul de 12.000 de euro în cazul primului ministru.

"Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz.

Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA).

În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit pana si copiii in acest timp, nu doar adversarii politici si presa, deci nu era nimeni care sa nu cunoasca subiectul in anii acestia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns…", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Totodată, fostul ministru susține că premierul ar trebui să plece din fruntea guvernului în mod democratic, nu din cauza acestui dosar "cusut cu aţă albă".

"P.S. Și dacă vreți normalitate în România, cred că ar trebui să începem prin a judeca lucrurile nepărtinitor. Atitudinea "să moară al lor ca să vină al nostru", indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasă pentru democrație", a mai scris fostul lider PMP.