Evenimentul Zilei > Monden > Vesti proaste pentru fanii unui show celebru. Se termină totul în această seară
Vesti proaste pentru fanii unui show celebru. Se termină totul în această seară

Vesti proaste pentru fanii unui show celebru. Se termină totul în această seară

În Vinerea Mare, de la 20:30, românii vor fi asista la ultima ediţie a show-ului Românii au talent

Distanţarea socială şi alte reguli impuse în România din cauza coronavirusului a obligat televiziunile să îşi revizuiască drastic grilele de programe, în special emisiunile cu public.

Este stare de urgență prelungită cu încă 30 de zile,  iar acest lucru împiedică realizarea unor emisiuni cu public, cum este şi Românii au talent.

Iar în această seară, concurenții sunt deciși să dea tot ce au mai bun pentru a atrage atenția juraților și pentru a primi cel puțin 3 de DA și să-și continue visul în etapa următoare. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu vor avea parte de noi surprize și de momente originale.

Trebuie spus că ,,Românii au talent’ a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.5 puncte de rating și 45.8% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 12% share.

Dar, din păcate, pentru fanii acestei emisiuni de divertisment se termină totul în acestă seară, potrivit celor relatate de Cancan.