Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă cu milionarul jefuit în propria casă. Cum a fost surprins
Ce se întâmplă cu milionarul jefuit în propria casă. Cum a fost surprins

Ce se întâmplă cu milionarul jefuit în propria casă. Cum a fost surprins

În noaptea de luni spre marți, cunoscutul milionar Dan Nicorescu a trăit clipe de coșmar, fiind sechestrat și jefuit în propria casă.  Acum pare să fi depășit șocul și, drept urmare, s-a întors la activitățile sale zilnice. Viața merge înainte.

În noaptea de luni spre marți cunoscutul milionar Dan Nicorescu a trăit clipe de coșmar, fiind sechestrat și jefuit în propria casă.  Acum pare să fi depășit șocul și drept urmare s-a întors la activitățile sale zilnice. Viața merge înainte.

Astfel, celebrul omul de afaceri a fost văzut zilele trecute la bancă. Pus la patru ace, părea să fi trecut peste experiența îngrozitoare. Poate tocmai din cauza stresului, a uitat că masca de protecție este obligatorie în astfel de locuri, spun reporterii Cancan, cei care l-au surprins pe străzile Bucureștiului.

Se pare că după neagra experiență trăită pe Dan Nicorescu nu îl mai sperie nici COVID-ul, care ne-a dat tuturor viețile peste cap.

Excentricul milionar rămâne un arbitru al eleganței

Dan Nicorescu în vârstă de 53 de ani nu a ieșit oricum din casă, ci îmbrăcat de gală. Pentru o plimbare la bancă, Nicorescu a ales să poarte un costum negru cu dungulițe albe, o pereche de pantofi la fel de eleganți și, bineînțeles, nelipsita pălărie, care a fost piesa de rezistență.

Cu ochii în patru, Dan Nicorescu a intrat în bancă, și-a rezolvat treburile și mai apoi a plecat mașina sa de lux, un Lamborghini Aventador, pe care îl parcase în apropiere. Fără să mai stea pe gânduri, a plecat în trombă pe străzile din Capitală, demonstrând că ceea ce i s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni nu l-a speriat deloc.

Sechestrat și jefuit în propria casă

Astfel, în noaptea de luni spre marți, milionarul a fost jefuit chiar în propria locuință! Hoții au intrat în vila din nordul Capitalei, crezând că toată lumea doarme. Au avut, însă, parte de o surpriză de proporții.

Omul de afaceri s-ar fi trezit și ar fi dat nas în nas cu tâlharii! Ar fi existat o altercație, în urma căreia milionarul a fost rănit și ulterior încătușat de agresori. După fapta comisă, hoții au dat bir cu fugiții, însă nu înainte de a lua mai multe bijuterii, bani, dar și ceasuri de valoare, lucruri pe care le-au găsit rapid în casă.

Dan Nicorescu a fost găsit de iubita lui abia a doua zi, în jurul orei 14:00. Milionarul era conștient, însă se simțea rău din cauza sperieturii pe care a tras-o, dar și a loviturilor primite. Partenera lui de viață a sunat de urgență la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii, pompierii, o ambulanță și o echipă de descarcerare.

Polițiștii au reușit să îi scoată una dintre cătușe, iar pentru cealaltă a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare. După ce a aflat ce s-a întâmplat, fiul lui Dan Nicorescu a mers de urgență la vila tatălui său. A discutat cu iubita omului de afaceri, dar și cu medicii, asigurându-se că starea de sănătate a tatălui său este bună.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: