Evenimentul Zilei > Sport > Ce scriu marile publicaţii de presă din lume după eşecul Simonei Halep de la Melbourne
Ce scriu marile publicaţii de presă din lume după eşecul Simonei Halep de la Melbourne

Ce scriu marile publicaţii de presă din lume după eşecul Simonei Halep de la Melbourne

Publicaţiile internaţionale de presă o elogiază pe Serena Williams după victoria categorică obţinută în faţa numărului doi WTA mondial, românca Simona Halep.

Simona Halep, eșec la Melbourne. Ziarişii principalelor jurnale din Europa şi din Statele Unite ale Americii remarcă, la unison, superioritatea netă a tenismenei în vârstă de 39 ani, în ciocnirea din sferturile de finală de la Australian Open.

Britanicii de la Daily Mail au rămas impresionaţi, în mod special, de forma fizică excelentă în care se regăseşte Serena Williams, care încearcă să egaleze în această săptămână, la Melbourne, peformanţa legendarei Margaret Court şi să-şi adjudece cel de-al 24-lea turneu de Grand Slam din carieră.

Serena Williams a obţinut o victorie superbă în confruntarea cu Simona Halep. Mai pregătită fizic decât oricând de la revenirea pe teren, Serena a avut nevoie de doar 82 de minute pentru a o învinge pe româncă. Ea a arătat o mobilitate incredibilă în faţa uneia dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare în teren” au titrat cei de la Daily Mail.

Simona Halep, eșec la Melbourne. „Marca” subliniază forţa ofensivă a americancei

Jurnaliştii spanioli de la revista Marca au evidenţiat, în schimb, şi forţa ofensivă de invidiat pe care a etalat-o sportiva din SUA în partida găzduită de arena „Rod Laver”. „Meciul a fost unul pe contre şi a arătat o Serena Williams în mare formă, care s-a mişcat cu agilitate pe tot terenul şi a prestat un tenis ofensiv, prin care a dominat-o pe Halep” au scris ibericii.

Jurnaliştii de la CNN anunţă spectacol în semifinala cu Osaka

Compatrioţii Serenei Williams, americanii de la CNN, nu şi-au putut stăpâni bucuria în urma calificării acesteia şi sunt deja cu gândul la întâlnirea din penultimul act de la Australian Open. „Serena a dominat tot timpul disputa cu românca Simona Halep şi va avea o semifinală spectacol cu Naomi Osaka” anunţă cunoscuta reţea americană de televiziune.