Ce s-a întâmplat cu Sorina în SUA? Fetița de 8 ani a ajuns să...

Ce s-a întâmplat cu Sorina în SUA? Fetița de 8 ani a ajuns să...

Sorina din Baia de Aramă, fetița care a scandalizat internetul cu cazul său, a ajuns să vorbească deja engleză și se înțelege bine cu toată lumea din SUA.

Sorina s-a integrat foarte bine în noul ei mediu, fiind o școlăriță simpatică, ambițioasă, apreciată de colegi și de profesori. Deși au trecut doar patru luni de la plecarea în America, Sorina Săcărin vorbește destul de bine limba engleză.

Ziare.com a publicat un filmuleț primit de la soții Gabriel și Ramona Săcărin, părinții adoptivi ai Sorinei. Imaginile ne arată o fetiță tonică, refăcută fizic, optimistă, care transmite deja mesaje în engleză. Ea spune că-i place America, vorbește despre ea și părinții adoptivi, cântă la pian, face gimnastică și spune o poezie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sorina a reușit să plece în SUA în ciuda unei adevărate mașinării politico-juridico-mediatice, care o condamna să rămână în România, fără părinți și fără perspective. Nu doar ea a fost abuzată în acele zile teribile din iunie-iulie 2019, ci și părinții ei adoptivi. Instanțele confirmă, rând pe rând, aceste abuzuri.