Gheorghe Emanuel Richard, tânărul de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe interlopul Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului București.
El fusese reținut în aceeași zi pentru 24 de ore, fiind acuzat de uciderea liderului clanului Duduienilor.

Decesul, produs in urma unui conflict spontan

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde această a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Ce spun anchetatorii

Anchetatorii spun că cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

„În cursul zilei curente, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Precizăm faptul că măsurile dispuse reprezintă etape ale procesului penal, conform Codului de procedură penală. Are ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicat.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți. El a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată”

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut. El a fost așteptat la poartă închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare: „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, potrivit digi24.ro.