Evenimentul Zilei > Politica > Ce rol va avea Rareş Bogdan la alegerile prezidenţiale? Acum este oficial
Ce rol va avea Rareş Bogdan la alegerile prezidenţiale? Acum este oficial

Ce rol va avea Rareş Bogdan la alegerile prezidenţiale? Acum este oficial

Europarlamentarul Rareş Bogdan a afirmat, marţi seară, la România TV, că la alegerile prezidenţiale va fi alături de actualul preşedinte Klaus Iohannis.

18„Voi susține total. Îl voi susține pe Klaus Iohannis pentru obținerea celui de-al doilea mandat. Nici nu se pune problema, Klaus Iohannis va fi președintele României. Eu am fost realizator de emisiuni și l-am susținut pe față pe președintele Klaus Iohannis și voi fi alături de domnia sa zi de zi în campanie. Trei luni de zile, atâta timp cât va dura precampania și campania îl voi susține, mă voi bate în platourile de televiziune”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă o posibilă candidatură a Gabrielei Firea ar putea să îl încurce pe președintele Iohannis în alegeri, Rareș Bogdan a răspuns: „Eu pot să vă spun că pentru președintele Iohannis, că va fi doamna Firea, că va fi Orlando Teodorovici, că va fi Mircea Diaconu, domnul Cioloș sau domnu Barna, noi îi tratăm ca adversari politici, dar asta nu înseamnă că le turnăm lături în cap. Suntem europeni și venim cu argumente, cu proiecte și cu programe”.

La intervenţia jurnalistului Dan Andronic, care l-a întrebat pe Rareş Bogdan dacă în ziua alegerilor prezidenţiale va fi iar aglomeraţie la secţiile de votare, acesta a răspuns:

„Românii din diaspora trebuie să fie crezuţi pentru că nu toţi au actele în regulă. Soluţia este că trebuie mai multe secţii de votare. Statul român trebuie să fie responsabil şi să-i ajute pe românii de acolo”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.