Exclusiv în ediția tipărită, Evenimentul zilei trece în revistă posturile pierdute de PNL în administrația centrală și locală, și prezintă strategiile care le-au permis unora dintre aceștia să supraviețuiască vânătorii de liberali declanșate de foștii parteneri de la PSD.

Competiție dură pentru șefia PSD. Victor Ponta încearcă zadarnic să oprească bătălia subterană, care-i subminează campania la prezidențiale. Situația este complicată de Mircea Geoană, care se autopropune zilnic candidat la președinție. „Evenimentul zilei” a aflat cine sunt.

DNA desfășoară o anchetă fără precedent. În vizorul procurorilor anticorupție se află parlamentari care au votat pentru trecerea Legii ASF. Laura Codruța Kovesi spune că există indicii că niște aleși au primit „bunuri și servicii” ca să voteze „pro”.  Actul normativ la care face referire procurorul șef este Ordonața de Urgență 94 din 2013, prin care era modificată legea de organizare și funcționare a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Citiți în Evenimentul zilei de astăzi un material despre culisele scandalului ASF și ampla anchetă a DNA.

Un director de cabinet a fost angajat la Guvern cu o diplomă falsă, trasă la xerox. Actul original aparține unui celebru avocat. Aflați din ediția de astăzi cine este avocatul și care sunt funcțiile pe care le-a deținut.