Evenimentul Zilei > International > Probleme pentru Harry și Meghan. Vecinii, nemulțumiți că s-au mutat în orașul lor
Probleme pentru Harry și Meghan. Vecinii, nemulțumiți că s-au mutat în orașul lor

Probleme pentru Harry și Meghan. Vecinii, nemulțumiți că s-au mutat în orașul lor

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat pentru moment în Canada, în North Saanich, o stațiune balneară situată în sudul Insulei Vancouver.

Noii vecini ai ducilor de Sussex nu s-au arătat impresionați de prezența cuplului regal britanic, dar sunt deranjați de faptul că jurnaliștii au luat cu asalt micuța stațiune balneară North Saanich, informează CTV News.

Sunt mândră că comunitatea noastră a respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a spus o vecină a cuplului.

Ce îi neliniștește pe localnici este faptul că oamenii din întreaga lume sunt cu ochii pe orașul lor. „Faptul că ei au ales să vină aici este o adevărată onoare. Dar prezența lor a creat o adevărată isterie în rândul presei. Niciunul dintre noi nu se bucură de această situație. Cred că ar trebui să îi lăsăm în pace, să-și trăiască viețile”, a mai spus un om de-al locului.

Deranjați la rândul lor de prezența paparazzi în vancouver Island, prințul Harry și soția sa au ameninţat că vor apela la justiţie după publicarea de către tabloide a unor fotografii care o înfăţişează pe ducesa de Sussex împreună cu fiul său, Archie, în Canada.