Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce mesaj i-a transmis Rareș Bogdan lui Florin Piersic!!! Marele actor a fost omagiat la 83 de ani
Ce mesaj i-a transmis Rareș Bogdan lui Florin Piersic!!! Marele actor a fost omagiat la 83 de ani

Ce mesaj i-a transmis Rareș Bogdan lui Florin Piersic!!! Marele actor a fost omagiat la 83 de ani

Sâmbătă seara, cinematograful ”Florin Piersic”, din Cluj Napoca, a fost gazda unui eveniment unic. A fost un spectacol omagial pentru marele actor Florin Piersic, care a împlinit vârsta de 83 de ani.

Așa cum  ne-a obișnuit, Florin Piersic a făcut un spectacol adevărat de ziua lui. A cântat, a spus poezii, a spus bancuri și i-a făcut pe cei 800 de spectatori să simtă foarte bine. Printre invitați s-au numărat Rareș Bogdan, Oreste Teodorescu, Emil Boc, mitropolitul Clujului, IPS Andrei, președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, Irina Margareta Nistor sau actrița Medeea Marinescu.

Pe scenă, mesajul artistului pentru public și pentru români a fost acela de a-și trăi viața la maxim, așa cum a făcut-o el. ”Îmi pare rău de un singur lucru, că nu am 38 de ani, ci 83 de ani”, a spus Florin Piersic.

Pentru fiecare dintre invitații de seamă, Florin Piersic a avut numai cuvinte frumoase. De exemplu, pentru președintele Academiei Române, Floruin Piersic a spus că îi pare rău că nu candidează pentru funcția de președinte al României. ”Dacă eu aş conduce ţara asta şi aş avea un cuvânt de spus, mâine eraţi preşedinte. Mie îmi place de dumneavoastră din ziua când am fost la Veneţia şi eraţi la Centrul Cultural”, a spus Piersic, referindu-se la Ioan Aurel Pop.

Spectacolul a fost prezentat de Rareș Bogdan, un apropiat al actorului. De aștfel, prezentatorul de la ”Jocuri de putere” a scros pe contul său de instagram următorul mesaj: ”E Ziua lui “Harap Alb”! La Mulți Ani, Florin Piersic!”

Când a venit vorba despre Oreste Teodorescu, Piersic l-a felicitat pe Rareș Bogdan că a avut ideea de a-și aduce prietenul la spectacol. ”Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea. Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi. Mă joc, bineînţeles, cu voi. Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”, a spus actorul adresându-se lui Oreste Teodorescu.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.