Evenimentul Zilei > Monden > Ce mai face astăzi Pisi din telenovela Inimă de Țigan. A renunțat la viața agitată din București și a devenit vedetă pe TikTok
Ce mai face astăzi Pisi din telenovela Inimă de Țigan. A renunțat la viața agitată din București și a devenit vedetă pe TikTok

Ce mai face astăzi Pisi din telenovela Inimă de Țigan. A renunțat la viața agitată din București și a devenit vedetă pe TikTok

Dana Hauer a ales să părăsească Bucureștiul acum șapte ani. Acum, este vedetă pe TikTok unde are foarte mulți urmăritori, femeie de afaceri și mamă a unui băiețel de patru ani.

Dana Hauer a devenit celebră după ce a jucat rolul lui Pisi în telenovela de mare succes „Inimă de Țigan“. Au trecut 15 ani de atunci, iar astăzi vedeta, care a ajuns la vâsta de 38 de ani, este mamă, antreprenoare de succes, dar și vedetă pe TikTok.

În urmă șapte ani a decis să renunțe la viața agitată din București și s-a mutat la Râmnicu Vâlcea. Aici și-a deschis un salon de make-up specializat pe gene false, afacere care se bucură de succes.

Vedetă pe TikTok

Dana Hauer nu a renunțat însă definitiv la viața publică. A continuat să posteze mesaje pe TikTok unde este foarte cunoscută. Are peste 190.000 de urmăritori, care vizionează toate clipurile pe care vedeta le postează.

Pe lângă succesul în afaceri, Dana Hauer a avut și noroc în dragoste. Este de 13 ani într-o relație, iar în urmă cu patru ani a devenit mama unui băiețel. Victor îi luminează fiecare zi, iar vedeta spune că este foarte mândră de el.

@danahauer😂😂😂😂😂🙃nu ai văzut bine boss!😂😂😂😂😂😂♬ sunet original – Rafaelo

Probleme cu tenul

Dana Hauer spune că știe că roul lui Pisi o va urmări încă mult timp. Ea a dezvăluit în trecut și micile probleme pe care le-a avut în timpul filmărilor. Pentru că înainte să joacă în telenovela „Inimă de Țigan“ nu folosea fond de ten, a avut probleme din cauza machiajului aplicat în timpul filmărilor. A avut tenul iritat și plin de pete, dar a reușit să scape de aceste probleme după mai multe tratamente.

„Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil”, a declarat Dana Hauer, potrivit spynews.ro.