Se pare că o dramă ascunsă l-a consumat pe Tudor puţin câte puţin până la ajuns din urmă. Inima fostului portar a fost slăbită de nopţile în care acesta nu mai dormea, iar lipsa odihnei s-a dovedit a-i fi fatală.

„Tudorică”, așa cum îi spuneau colegii, era în Reșița, în casa prietenei sale, care a fost nevoită să cheme de urgență salvarea, după i s-a făcut rău. Medicii au ajuns repede şi au făcut toate manevrele de resuscitare, dar nu au reușit să îl mai salveze pe.

ProSport a aflat din anturajul apropiaților lui Martin Tudor că inima acestuia începuse să slăbească cauza evenimentelor dificile care s-au tot petrecut în viața sa în urmă cu 5 ani.

„Tudorică a fost un bărbat puternic, dar din păcate divorțul prin care a trecut acum cinci a făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori…

Era supărat pentru că avea mari probleme ca să își poată vedea copiii. Se gândea în permanență la ei și întâmpina tot felul de dificultăţi. Nu este ușor să treci printr-un divorț, mai ales că ai și copii.

El și-a iubit enorm copiii, deși aceștia nu erau în grija sa. Nu putea să stea fără ei… Divorţul i-a distrus inima”, a dezvăluit un apropiat al fostului fotbalist stelist pentru sursa citată.