1. Knives Out

Deși este un film foarte nou, apărut la începutul anului 2020, acesta a acaparat publicul imediat cu acțiunea inedită care pornește, de fapt, de la moartea unui scriitor celebru, având accente subtile, dar dese, de comedie.

  1. Like a boss

Filmul se concentrează asupra a două prietene foarte bune care dețin o companie de produse cosmetice. Problemele financiare le dau bătăi de cap din ce în ce mai mari, iar prietenia lor este pusă la grea încercare. Rivalitatea dintre cele două apare când un nume mare vrea să le cumpere compania.

  1. Bad boys for life

Un filme cunoscut care îl prezintă pe Will Smith în rolul unui polițist. Acesta este acompania de prietenul lui cel mai bun, de asemenea polițist. Aventura începe când Will Smith este împușcat pe stradă, iar după revenirea lui din spital, cei doi prieteni pornesc în căutarea atacatorului.

  1. Dolittle

După succesul răsunator în rolul lui Iron Man din ultimul film Marvel, Avengers: Endgame, Robert Downey Jr. se întoarce pe marile ecrane în Dolittle, o reinterpretare a aventurilor lui John Dolittle, faimosul veterinar care poate vorbi cu animalele.

  1. Sonic the hedgehog

Pentru că nimic nu spune comedie mai bine decât o animație, „Sonic ariciul” promite o oră și jumătate plină de supans, acțiune și faze comice, scrie Verandamall.