Evenimentul Zilei > Monden > Ce a putut să pățească Anamaria Prodan! Întâmplarea care întrece orice imaginație
Ce a putut să pățească Anamaria Prodan! Întâmplarea care întrece orice imaginație

Ce a putut să pățească Anamaria Prodan! Întâmplarea care întrece orice imaginație

Anamaria Prodan a povestit recent o întâmplare care a lăsat-o c gura căscată. Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost confundată în trecut cu o prostituată.

În urmă cu aproape 5 ani, în 2015, pe vremea când negocia transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal, Anamaria Prodan a fost confundată cu o prostituată și abordată de doi bărbați într-un restaurant din Londra.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»”, a mai spus Anamaria.