Evenimentul Zilei > Sport > Ce a fost și ce a ajuns. Bănel Nicoliță, căutat de recuperatori
Ce a fost și ce a ajuns. Bănel Nicoliță, căutat de recuperatori

Ce a fost și ce a ajuns. Bănel Nicoliță, căutat de recuperatori

Bănel Nicoliță a ajuns să fie căutat de recuperatori. Fotbalistul a înregistrat o datorie care depășește 7.000 de euro.

Potrivit Cancan.ro, anul trecut fotbalistul a încheiat un contract cu o companie de telefonie mobilă, pe firma sa, ocazie cu care a primit 17 aparate telefonice, în valoare de 7.000 de euro, și tot atâtea noi numere de telefon. Abonamentul lunar era de 300 de euro, pentru toate acestea.

Fotbalistul însă nu a achitat niciun leu, timp de trei luni, drept pentru care contractul a fost suspendat, iar cele 17 numrele de telefon alocate au fost închise. Compania încearcă acum să recupereze valoarea telefoanelor care au rămas în continuare la fotbalist.

Născut în Făurei, județul Brăila, într-o familie modestă, Bănel Nicoliță, a  devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB și din echipa națională a României. Jurnaliștii de la revista Star au descoperit că acesta a fost înregistrat în acte abia la vârtsa de doi ani și 10 luni, după ce tatăl său a aflat că poate face pușcărie dacă nu își declară copilul. Datorită talentului cu care joacă fotbal, Bănel Nicoliță a fost poreclit Jardel după numele faimosului fotbalist brazilian Mário Jardel.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: