Femeia este acuzată de fals în acte și riscă să stea după gratii. Ea a  falsificat testamentul bărbatului pe care l-a îngrijit și a intenționat să-și însușească 400.000 de euro. Fapta s-a petrecut acum un an. Bruno Magnante, un bărbat de 60 de ani, angajatorul româncei, a murit din cauza unei boli grave. Cei doi s-au înțeles foarte bine.

După decesul bărbatului, îngrijitoarea lui, o româncă în vârstă de 50 de ani, s-a prezentat la notar cu un testament, prin care bărbatul îi lăsa ei moștenire proprietatea și banii din conturi, aproximativ 400.000 de euro în total. Hârtia era semnată chiar de defunct, așa cum avea să reiasă ulterior. Dar nu era însă ultima voință a bărbatului.

Sora decedatului a suspectat imediat că ceva nu era în regulă, și a făcut o plângere împotriva româncei. În cauză s-a ajuns la efectuarea unei expertize grafologice, ocazie cu care s-a dovedit că testamentul fusese falsificat, doar semnătura era autentică. În acel moment, judecătorul a dispus rechizitoriul forțat, astfel că în termen de 10 zile procurorul public trebuie să formuleze acuzația.

Sursa: Gazeta Românească