La mai bine de o săptămână de la ceremonia prințului Philip s-a aflat de ce a sunat-o Meghan Markle pe Regină, înainte de înmormântare. Meghan Markle i-a făcut o altă mare surpriză. Fiul său, Archie, a vorbit și el cu regina înainte de înmormântarea prințului Philip.

Meghan Markle și fiul său, Archie Mountbatten Windsor, au vorbit cu regina înainte de înmormântarea prințului Philip sâmbătă, a declarat o sursă regală pentru revista People. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a vorbit și cu soțul ei înainte ca bunicul său să fie înmormântat. Și, mai mult decât atât, „știe că pentru prințul Harry călătoria în Anglia a fost dificilă”, spune o sursă regală, pentru Daily Mail.

Prințul Harry nu a rămas la aniversarea bunicii sale, Regina

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, s-a întors ieri acasă în California de la Londra. Nu a mai rămas pentru aniversarea bunicii sale. Regina Elisabeta II a împlinit, miercuri, 21 aprilie, 95 de ani. A lăsat în aer și relațiile familiale. Practic, în toată această perioadă cât a fost la Londra s-a întâlnit o singură dată cu tatăl său și cu prințul William. Și asta, în urma înmormântării ducelui de Edinburgh.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.