Evenimentul Zilei > Monden > Cazul Margherita. După accident, o sumă mare a ieşit din conturile Clejanilor
Cazul Margherita. După accident, o sumă mare a ieşit din conturile Clejanilor

Cazul Margherita. După accident, o sumă mare a ieşit din conturile Clejanilor

La aproape două luni de la accidentul rutier provocat de Margherita de la Clejani în Bucureşti, au apărut informaţii noi despre strategia abordată de familie după acel eveniment.

oniţă şi Viorica de Clejani au aflat că fiica lor a provocat un accident în dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai 2020.

Au fost foate multe reacţii cu privire la acest subiect, mai ales că Margherita a avut atunci o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog.

După ce testul a ieșit pozitiv, ea a atras atenţia presei tabloidei, care dezbătut intens toate detaliile.

Părinții ei au fost greu încercaţi de amploarea pe care luat-o cazul, dar şi de varianta ca fata lor să consume subastanţe interzise.

Totuşi, conform huff.ro, Ioniţă şi Viorica de la Clejani „au încercat să o ajute cu tot ce au putut să depășească trauma suferită și să nu se ajungă la alte probleme”.

„Surse apropiate Clejanilor au declarat că Viorica și Ioniță au făcut tot ce le-a stat în putință ca fiica lor să se cumințească și să scape de persoanele care i-au provocat numai probleme.

Astfel, au vrut să o răsfețe i-au cumpărat un apartament de 100.000 de mii de euro și i-au deschis chiar și o afacere, în valoare de 30.000 de euro.

Este vorba de un atelier de croitorie de care, după spusele apropiaților, se ocupă chiar Margherita. Visul fetei este să devină un designer celebru”, arată sursa citată.

Recent, Viorica de la Clejani a declarat că fiica ei a depășit scandalul, se simte foarte bine acum, este ascultătoare și a înțeles ce trebuia din greșelile comise.

Se pare că Margherita de la Clejani ar avea planuri mărețe și se concentrează foarte mult pe proiectele noi în care este implicată.

Ca orice mamă, Viorica îşi apără fiica ei spunând că oricine ar fi putut fi în situația ei, astfel că nu merită să fie judecată atât de aspru.

Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere este convinsă că fiica ei nu a consumat substanțe interzisă, singurul vinovat pentru situația creată fiind doar anturajul în care a intrat.

La puţin timp după ce Margherita de la Clejani a fost implicată în accident, presa tabloidă a speculat că aceasta ar fi consumat droguri.

Familia artistei a replicat că nu se pune problema consumului de substanţe interzise, în ciuda rezultatelor Drug Testului pe care i l-au făcut atunci poliţiştii.

La acea vreme, Ioniță de la Clejani accepta să apară la emisiunea lui Dan Capatos şi dezvăluia că fiica lui ar fi luat de fapt niște pastile de slăbit, nicidecum droguri.

Amintim că oamenii legii au condus-o pe Margherita la Institutului National de Medicina Legală Mina Minovici, pentru analizele de specialitate.

Ulterior, artista de la Clejani a transmis presei că rezultatele vor fi „negative” şi atunci le va da „în cap” cu ele jurnaliştilor.

sursa: huff.ro

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: