Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal, turnură neașteptată! Mama Luizei Melencu, strigăt disperat către Dincă. „Și atunci am să știu adevărul”
Cazul Caracal, turnură neașteptată! Mama Luizei Melencu, strigăt disperat către Dincă. „Și atunci am să știu adevărul”

Cazul Caracal, turnură neașteptată! Mama Luizei Melencu, strigăt disperat către Dincă. „Și atunci am să știu adevărul”

Monica Melencu vrea să poarte o discuție față-n față cu Gheorghe Dincă, după ce acesta a început să tremure, în timpul ultimei ședințe de judecată, și să spună că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandru Măceșanu.

„Eu nu cred ca fata mea este moartă. Știu că probabil trece prin chinuri pe acolo pe unde e, dar știu că totul se va termina într-o bună zi. Dincă nici nu a fost lăsat să vorbească în sala de judecată, toți sunt mână în mână pentru a mușamaliza acest caz. Vreau să vorbesc cu el separat, vreau să se uite în ochii ei de mama și să mi spună dacă mi-a omorât sau nu copilul. Și atunci am să știu adevărul”, a declarat mama Luizei Melencu, potrivit playtech.ro.

Gheorghe Dincă a negat, săptămâna trecută, acuzațiile de omor și a aruncat o nouă bombă în dosar: ar fi fost forțat de mai mulți polițiști să mintă.

Următorul termen al dosarului va fi în data de 3 iunie.

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.