Evenimentul Zilei > Social > Cazul Caracal. S-a trecut la amenințări directe. „Nu vă jucați cu răbdarea noastră”
Cazul Caracal. S-a trecut la amenințări directe. „Nu vă jucați cu răbdarea noastră”

Cazul Caracal. S-a trecut la amenințări directe. „Nu vă jucați cu răbdarea noastră”

Cazul lituanianului Drasius Kedys este dat exemplu în chestiunea „Caracal” și se vrea un mesaj subliminal transmis anchetatorilor.

Fost luptător în trupele speciale lituaniene, Kedys a fost tatăl unei fetițe de 6 ani molestată de persoane importante, cu legături în cele mai înalte cercuri de la Vilnius. Fiindcă justiția i-a ignorat fiecare solicitare și numai presa și populația au empatizat cu el, Drasius Kedys și-a făcut singur dreptate, asasinându-i, unul câte unul, pe toți violatorii fiicei sale.

Povestea lui este arhicunoscută și chiar președintele actual al Americii, Donald Trump, a oferit-o exemplu în campania electorală din 2016. Acum, într-o postare pe Facebook, se leagă de exemplul Kedys și Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu cere dreptate pentru familia Măceșanu, a căror fată este dispărută de luni bune: „Câți Drasius vreți?! Nu vă jucați cu răbdarea noastră! Am preluat acest text de la un cumpănaș! Rezolvați cazul Alexandrei sau veți plăti! Durerea unei familii pentru copii va rade tot. Lasati declarațiile și treceți naiba la fapte, corupților și incompetenților! Citiți, dragi români, acest mesaj cu acest caz care va fi un exemlplu în România dacă nu se face lumină în cazul Alexandrei. Iar lacrimile amare de pe fața mea, de care unii au râs, vor deveni arme nucleare”.

În continuare, Alexandru Cumpănașu prezintă postarea cuiva care face o paralelă între ce s-a  întâmplat la Caracal și povestea lui Drasius Kedys: „ Drama fetei ucisă la Caracal mi-a amintit de Drasius Kedys, lituanianul a cărei fetiță de 6 ani a fost agresată sexual de un pedofil influent. Tatăl și-a căutat dreptatea în tribunale, a trimis petiții la Parlamentul European și a avut chiar puterea să-și filmeze fetița povestind cum a fost violată! Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, Drasius, fost luptător în trupele speciale, și-a făcut singur dreptate și i-a executat pe toți cei implicați în molestarea fetiței lui. Agresorului i-a tras două gloanțe în organele genitale și un glonte în cap. Căutat apoi de poliție, și-a atras simpatia în toată lumea! Totuși, după câteva săptămâni, Drasius a fost găsit mort. Sistemul corupt l-a învins, dar el rămâne o emblemă a celor care-și fac dreptate singuri!”.

Concluzia în toată această poveste este că „orice țară care nu poate avea grijă de copiii ei va ajunge la Drasius Kedys! Pentru că există un Drasius în fiecare țară! Și atunci niciun 112 nu va mai conta! Spre asta ne îndreptăm?! Răzbunarea personală e soluția când statul nu mai există!”.