„Monstrul din Caracal” a spus, în fața procurorului, că a întrebat-o pe Alexandra atunci când a luat-o la ocazie, dacă știe fete care vor să întrețină relații sexuale pe bani, iar adolescenta a negat. Apoi, conform spuselor criminalului, evenimentele s-au precipitat și au avut un final tragic.

Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaun.

Acesta a declarat că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard.

Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise. A băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei polițist, a scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă.

„Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a completat acesta, potrivit a1.ro

Conform declarației, a urmat o altercație. Dincă a lovit fata și aceasta a căzut lângă o masă. El a văzut că nu mai mișcă și că „îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă”