Joi, părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns la DIICOT, după ce procurorii le-au înmânat raportul Institutului de Medicină Legală în care scrie că din șapte dinți a fost extras ADN-ul care este în proporție de 99% al Alexandrei.

Reporter: Ați predat actul de identitate al Alexandrei?

Mama Alexandrei: Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML certificatele acelea, dar tot nu suntem lămuriți că ea a murit acolo în butoiul acela. Parcă tot nu sunt probe suficiente și ne legăm de un firicel de speranță și să intre într-o bună zi pe poartă.

Reporter: Care sunt probele pe care vi le-au arătat astăzi? Cum jutifică ei moartea Alexandrei?

Mama Alexandrei: Dinții sunt probele și oasele. Nici mie nu mi-au spus concret dacă antropologic toate oasele acelea ar putea forma scheletul Alexandrei.

Reporter: V-au dat și alte probe?

Mama Alexandrei: Nu. Doar ce am citit acolo, dar vă dați seama – erau niște termeni științifici. Rămâne să studieze domnul avocat dosarul. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul.

Citește și: Șoc! Gheorghe Dincă, recunoscut de mai mulți părinți din Craiova după ce ar fi încercat să le răpească și lor fetele

Reporter: De unde mai aveți putere să luptați?

Mama Alexandrei: Ne întărește Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioși și mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm.

Reporter: Știe fata dvs. cea mică ce s-a întâmplat?

Mama Alexandrei: Da, a auzit și știe! Știe că în ziua în care a plecat de acasă nu s-a mai întors.

Reporter: Așteptați ca Alexandra să intre pe poartă?

Mama Alexandrei: Da, parcă mi-o imaginez.. Zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine s-o îmbrățișez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare, scrie Antena 3.

Te-ar putea interesa și: