Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal ia o nouă turnură! Acuzații explozive la adresa lui Dincă. Precizări șocante
Cazul Caracal ia o nouă turnură! Acuzații explozive la adresa lui Dincă. Precizări șocante

Cazul Caracal ia o nouă turnură! Acuzații explozive la adresa lui Dincă. Precizări șocante

Ancheta în cazul Caracal ia o nouă întorsătură. Lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal ce a șocat o țară întreagă cu atrocitățile pe care le-a comis, i se aduc noi acuzații, informează avocatul său.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gherghe Dincă, a făcut o serie de precizări despre clientul său.

„Se extinde urmărirea penală cu privire la infracțiunea de profanare de cadavre, infracţiune care nu fusese reţinută, deşi el declarase că cadavrele au fost arse în acel butoi. Nu ştiu dacă a venit răspunsul de la FBI. Nu a mai dat declaraţii astăzi, dar a declarat anterior cu privire la aceste aspecte, când a făcut acele precizări care au şocat mass-media şi opinia publică”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

„Fane Risipiceanu urmează să mai fie audiat încă o dată şi, în funcţie de declaraţia pe care o va da, de recunoaştere sau nu, se va proceda sau nu la o confruntare. Dacă el ar recunoaşte comiterea infracţiunii de care este acuzat, ar fi inutilă o confruntare între cei doi. Gheorghe Dincă nu are nicio obiecţie pe acest aspect. Doar Risipiceanu să vrea”, a adăugat avocatul.

„A luat legătura cu familia. În momentul în care a fost de acord, a primit familia. A fost la el la arest. Nu vă pot spune cine”, a spus Claudiu Lascoschi.

„Doar două fapte susţine că a comis şi atât. Neagă celelalte violuri cu privire la cele două minore şi cu privire la acea doamnă de 49 de ani, care zicea că se uita la filme de groază. Neagă aceste acuzaţii”, a mai spus acesta.