Surprinzător este că Dincă ar vrea să dea vina pentru moartea tinerei pe Ştefan Risipiţeanu, cel care ar fi violat-o şi el pe Luiza după ce l-a văzut pe Gheorghe Dincă cum o aducea pe fată acasă, cu maşina.

Miercuri, Gheorghe Dincă a fost la DIICOT pentru a-şi studia dosarul, iar astăzi va fi audiat de către procurori, în urma cererii făcute pentru a-şi schimba declaraţia. După ce i s-ar fi adus la cunoștință posibilitatea ca soția sa să fie audiată, din nou, Gheorghe Dincă ar fi avut un acces de furie la adresa procurorilor. Drept urmare, acesta ar putea să declare că a fost obligat să recunoască uciderea Luizei, în schimbul protejării familiei sale, au declarat surse apropiate anchetei pentru Evenimentul Zilei.

Între timp, fiica unei polițiste din Craiova susține că a fost martora unui episod șocant, care ar privi o a treia victimă a lui Dincă: ea spune că se afla în trafic atunci când a văzut o fată care a sărit din mers din mașina lui Gheorghe Dincă și a luat-o la fugă pe străzi. A povestit că era la semafor, chiar în spatele mașinii criminalului din Caracal, când a văzut-o pe tânăra care era cât pe ce să fie și ea ucisă de Gheorghe Dincă, relatează Cancan.

Criminalul din Caracal a coborât din mașină și s-a îndreptat spre șoferiță. Când a ajuns în dreptul mașinii ei, i-a cerut să-i dea numărul de telefon pentru a-i fi martoră în cazul în care fata pe care o luase la ocazie ar fi decis să meargă să povestească totul autorităților. Ulterior, fiica polițistei a primit zeci de telefoane de la agresor, până când i s-a blocat numărul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este victima care a reușit să scape din mâinile lui Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse judiciare,Gheorghe Dinca n-a vrut să răspundă întrebărilor, ci doar şi-a scris declaraţia. Aceleaşi surse au precizat că până acum a umplut deja peste 20 pagini din care reiese că Gheorghe Dincă avut mai mulți complici în cazul răpirii Luizei.

Nu a avut comentarii de făcut. A fost tacut as spune. Maine umeaza sa fie audiat asa cum a solicitat. Şi-a notat din dosar ceea ce îl interesa. Mâine (n.r. – joi) urmează să dea declaraţia. A zis că o să facă toate precizările necesare. A făcut o cerere prin care a zis ca e nevinovat cu privie la uciderea Luizei Melencu”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, apărătorul lui Gheorghe Dincă.

La audiere a participat şi avocata familiei Melencu, care a spus că la dosar nu există  probe, în afara lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă şi-a făcut strategia după gratii şi ar putea da vina pe complicele lui. Conform unor informații pe surse Dincă vrea să dea vina pentru moartea Luizei Melencu pe Ștefan Risipiţeanu, bărbatul alături de care a violat-o pe tânără.

Te-ar putea interesa și: