Evenimentul Zilei > Social > Cazul Caracal. Detalii incredibile despre complicele lui Dincă. „Îl ținea ca pe un câine”
Cazul Caracal. Detalii incredibile despre complicele lui Dincă. „Îl ținea ca pe un câine”

Cazul Caracal. Detalii incredibile despre complicele lui Dincă. „Îl ținea ca pe un câine”

Fratele lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă, a marturisit ce îl obliga monstrul din Caracal să facă!

Noi date incredibile ies la iveală în cazul Caracal! Rudele apropiate ale lui lui Ștefan Risipițeanu, acuzat de procurorii DIICOT că ar fi complicele lui Gheorghe Dincă, spun că acesta avea probleme de sănătate dar și cu băutura, din cauza căreia devenea violent. Ion Risipițeanu, fratele suspectului, a mărturisit că : „Era violent la băutură, numai pagubă ne-a adus. Vara dormea la Dincă în curte, avea grijă de găini și mai făcea treburi”, scrie Libertatea

„Îl ținea ca pe un câine, îl plătea, nu îl plătea, el stătea acolo. Dacă a făcut-o nu am ce să-i fac. L-am ajutat destul, m-am săturat”, a mai marturisit Ion Risipițeanu. Aurelia Risipițeanu a făcut și ea dezvăluiri, spunând că :„E un om sufletist, nu credeam că e în stare de așa ceva. Avea și ieșiri violente. Știu că îl ajuta cu treburi pe Dincă, dar nu aveau o relație prea bună, nu-i dădea bani tot timpul”, potrivit antena3.ro.

„Cu băutura avea probleme încă de mic, de când a terminat opt clase. Nu știu să fi avut vreo iubită și de la boală și băutură nici nu s-a căsătorit”, a mai spus aceasta .