Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. A cedat! Rămâi fără cuvinte când citești. Mama Luizei a reacționat imediat
Cazul Caracal. A cedat! Rămâi fără cuvinte când citești. Mama Luizei a reacționat imediat

Cazul Caracal. A cedat! Rămâi fără cuvinte când citești. Mama Luizei a reacționat imediat

Cea mai bună prietenă a Luizei Melencu a cedat de ziua ei… fata răpită de Gheorghe Dincă ar fi împlinit ieri 19 ani. Anda era foarte apropiată de tânăra ucisă cu bestialitate de monstrul din Caracal și a așternut un mesaj emoționant pentru aceasta. Monica Melencu i-a lăsat un comentariu răvășitor.

Cea mai bună prietenă a Luizei Melencu, fata despe care Gheorghe Dincă a spus că a violat-o şi a ucis-o, a scris ieri un mesaj sfâşietor pe contul ei de Facebook.

„Aș vrea să îți pot spune că ești minunată și că te iubesc enorm. Tu îți vei avea locul în inima mea, mereu, orice s-ar întâmpla. Ești persoana fără care cineva poate trăi doar dacă nu te-a cunosct niciodată. Îmi este tare dor de tine, Lulu meu!” este mesajul Andei Cristina, cea mai bună prietenă a Luizei Melencu. Imediat mama tinerei a comentat la postarea ei și i-a scris: „Luiza o să vină, o sa vină sora ta cum o considerai”.

Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe dincă în urmă cu aproape opt luni. Monstrul din Caracal le-a mărturisit anchetatorilor, la un moment dat, că, după ce a violat-o pe tânără timp de trei luni, a ucis-o şi a aruncat trupul în Dunăre. Potrivit unor surse sigure, criminalul ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luiza Melencu la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT. Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia şi a spus că i-a ars corpul. Săptămâna trecută a fost arestat și unul dintre complicii asasinului.