Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant! Cum și-a întâlnit o mamă fiica moartă în urmă cu aproape 50 de ani |VIDEO
Caz șocant! Cum și-a întâlnit o mamă fiica moartă în urmă cu aproape 50 de ani |VIDEO

Caz șocant! Cum și-a întâlnit o mamă fiica moartă în urmă cu aproape 50 de ani |VIDEO

În urmă cu 49 de ani, unei femei i se spunea că fiica pe care o adusese pe lume murise la câteva ore după naștere. Și totuși, după atâta amar de vreme, mama și fiica s-au reîntâlnit. Nu pe lumea cealaltă, ci chiar aici pe pământ, în Missouri, Statele Unite. O poveste plină de tristețe, cu multe necunoscute, dar cu final extraordinar.

Zella Jackson Price, 76 de ani, nu și-a imaginat că va fi vreodată posibil să strângă în brațe copilul pierdut în urmă cu aproape jumăttate de secol. Și totuși minunea s-a produs chiar în locuința sa din Olivette, Missouri, unde, urlând de fericire, s-a aruncat la pieptul lui Melanie Diane Gilmore, copila „înviată” din morți. „Nimic nu e mai minunat. Nimic nu e mai minunant decât asta. Nimic!”, repeta mama copleșită de emoții.

Dramatica poveste a început în spitalul Homer G. Phillips din St. Louis. Zella Price a aflat de la medici că fiica pe care o adusese pe lume a decedat la câteva ore de la naștere. Melanie trăia însă și, din motive deocamdată necunoscute, a fost adoptată de către o altă familie.

„Dumnezeu mi-a dat înapoi tot ce diavolul mi-a luat. Am primit totul înapoi. Mi-am primit copilul înapoi”, a declarat Zella Price.

Bucuria reîntâlnirii este uriașă, dar totuși lipsește ceva din ea (poate nesemnificativ până la urmă). Melanie Gilmore nu va putea auzi niciodată glasul mamei pierdute și regăsite pentru că la vârsta de trei ani și-a pierdut definitiv auzul din cauza unei boli. Prin limbajul semnelor, ea a dorit însă să transmită că este „foarte fericită și foarte emoționată”. Melanie are la rândul său doi copii, un băiat și o fată, care știau cât de mult își dorea mama lor s-o întâlnească pe cea care i-a dat viață.

După îndelungi căutări și cercetări, testele ADN au confirmat că Zella este mama lui Melanie. Incredibila poveste a atras atenția întregii opinii publice cu atât mai mult cu cât Zella Jackson Price este o cunoscută solistă de gospel. Autoritățile urmează să investigheze cum a fost posibilă o asemenea eroare.