Astfel, în această dimineaţă, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat care depăşise viteza legală. Aceştia au avut un şoc când i-au cerut permisul de conducere. Bărbatul le-a spus că a condus maşina timp de 40 de ani de zile fără a avea permis. De asemenea, bărbatul în vârstă de 63 de ani le-a mărturisit oamenilor legii că, în tot acest timp, nu a încălcat nicio regulă de circulaţie. Astăzi, bărbatul a fost oprit de către poliţişti pentru depăşirea vitezei legale, informează argesplus.ro. Acesta a fost prins circulând cu 75 de kilometri la oră. După spusele bărbatului, aceasta a fost prima abatere de la regulile de circulaţie în patru decenii.

Gheorghe Ungureanu e un şofer bun din moment ce niciodată nu a facut vreun accident. De aceea a şi spus ca merge prudent şi nu are de ce sa își mai ia permis” a declarat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, pentru sursa mai sus citată.

Gheorghe Ungureanu, originar din comuna Mihăeşti, judeţul Argeş, a rămas fără permis de conducere în 1976, atunci când a fost prins băut la volan. Rămas fără permis, bărbatul nu a mai dat examen, iar de atunci a condus fără permis. Pentru că a condus fără permis, bărbatul riscă pușcăria între 6 luni şi 3 ani sau o amendă.

Te-ar putea interesa și: