Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în Vaslui. O femeie în vârstă de 37 de ani a rămas însărcinată în același timp cu fetița ei de 15 ani, cu același bărbat.

Mai mult, bărbatul care le-a lăsat însărcinate pe amândouă ar fi abuzat-o și pe fiica cea mică a femeii, în vârstă de doar 12 ani. Cea mica a fugit de acasă și a fost găsită pe străzi.

Copila le-a povestit vecinilor că ar fost data afară de acasă chiar de mama ei, cu toate că fusese violată de bărbatul în vârstă de 27 de ani.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au realizat o anchetă, în urma căreia s-a aflat că cele două sunt însărcinate cu același bărbat. Cele două minore au fost luate în grija Direcției pentru Protecției Copilului, în timp ce bărbatul a fost reținut.

„Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, informează Antena 1.