Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz de extremă violență la Constanța. Bărbat înjunghiat în stradă UPDATE
Caz de extremă violență la Constanța. Bărbat înjunghiat în stradă UPDATE

Caz de extremă violență la Constanța. Bărbat înjunghiat în stradă UPDATE

Un bărbat, de 27 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județea de Urgență Constanța, după ce a fost înjunghiat de 6-7 ori, de o persoană necunoscută, care a fugit. Criminaliștii investighează cazul, polițiștii de la Ordine Publică fiind în căutarea autorului.

UPDATE La scurt timp de la incidentul de pe bulevardul Lăpușneanu din Constanța, într-un alt cartier al orașului a fost semnalat un alt caz de violență prin înjunghiere. ”În cursul acestei seri am fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că în cartierul Abator se află o persoană înjunghiată. Din primele informații ar fi vorba despre un conflict între rude, pe fondul consumului de alcool. Victima, de 39 de ani, a fost transportată la spital, fiind conștientă. Autorul a fost identificat, un bărbat de 39 de ani, a fost dus la audieri”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Atacul a avut loc, cu puțin timp în urmă, în fața unui hipermarket de pe bulevardul Lăpușneanu, scăldat în lumină. Mai multe persoane au alertat polițiștii, la 112, sezizând că un bărbat înjunghiat zace pe jos. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a preluat victima cu o ambulanță SMURD C și a transportat-o în stare gravă la Spitalul Județean Constanța.

Criminaliștii sunt la fața locului și investighează incidentul violent. Adună probe și verifică dacă în zonă sunt camere de supraveghere care să fi înregistrat atacul. Victima a fost înjunghiată, în spate, de 6-7 ori. După atac, autorul a fugit, abandonând arma pe stradă.

Din primele cercetări , s-a constatat că victima este cunoscută cu antecedente penale, pentru tâlhărie și violență. Se pare că este consumator de substanțe etnobotanice, fiind posibil ca atacul să fi avut loc în urma unui conflict mai vechi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: