Evenimentul Zilei > Actualitate > Cătălina Ponor reacționează după EȘECUL de la Rio de Janeiro: „O zi tristă, nu știu ce va fi de acum înainte”
Cătălina Ponor reacționează după EȘECUL de la Rio de Janeiro: „O zi tristă, nu știu ce va fi de acum înainte”

Cătălina Ponor reacționează după EȘECUL de la Rio de Janeiro: „O zi tristă, nu știu ce va fi de acum înainte”

Cătălina Ponor, componentă a naționalei feminine de gimastică, și-a exprimat dezamăgirea după ratarea calificării la Olimpiadă și a spus că mai poate să concureze la nivel înalt.

Naționala feminină de gimnastică nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pentru că, în turneul preolimpic s-a clasat pe locul al 7-lea. Cătălina Ponor a declarat la finalul concursului că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajuta echipa, dar nu s-a putut mai mult. Gimnasta a explicat că mai poate concura la nivel înalt în ciuda vârstei (28 de ani).

„A fost o zi tristă pentru noi, din păcate România nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Pentru mine a fost cu atât mai trist cu cât am revenit special pentru această competiţie. Din păcate, nu a fost să fie! Nu ştiu ce va fi de acum înainte, dar vreau să mulţumesc tuturor pentru încurajări şi în special mulţumesc publicului brazilian care mi-a scandat numele. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pentru mine, o senzaţie pe care nu am mai trăit-o de ceva timp. A fost extraordinar să concurez aici, la Rio! Am luptat pentru această echipă până la final şi am vrut să arăt că dacă îţi propui să faci ceva, vei reuşi să atingi acel obiectiv. Şi da, încă mai pot să concurez în ciuda vârstei, mai pot face gimnastică la nivel înalt”, a spus Ponor.