Cătălin Moroșanu se implică în criza politică! „Moartea din Carpați” îi cere lui Cîțu să facă un pas în spate și vine cu o propunere de premier

Cătălin Moroșanu se implică în criza politică! „Moartea din Carpați” îi cere lui Cîțu să facă un pas în spate și vine cu o propunere de premier

Cătălin Moroșanu, cunoscut în lumea sportivă drept „Moartea din Carpați”, a decis să se implice mai mult în criza politică. Kickboxerul face parte de ceva timp din această lume, însă nu a făcut prea multe declarații publice cu privire la politică. A fost lider al Tineretului Național Liberal, consilier județean în Iași, iar acum este consilier liberal în județul Galați.

Sportivul a vorbit deschis despre situația politică de la ora actuală din România și nu s-a ferit să își facă publice părerile. Acesta nu crede că Dacian Cioloș va ajunge premier și susține că cel desemnat de către Klaus Iohannis nu are nicio susținere, nici măcar din partea celor de la UDMR.

„Nu cred într-o refacere a coaliției cu USR-ul pentru că dacă ei condiționează alianța fără Cîțu premier. În niciun caz, Cioloș nu o să fie premierul României, niciun partid nu îl susține, nici măcar UDMR-ul. Văd că pe el nu îl interesează că nu are susținere, tot face Guvernul”, a declarat Cătălin Moroșan, pentru Fanatik.

Care este propunerea lui Cătălin Moroșanu pentru fotoliul de prim-ministru al României

„Moartea din Carpați” susține faptul că nici Florin Cîțu nu este o variantă bună pentru a ocupa fotoliul de premier. Conform declarațiilor făcute de sportiv, nici acesta nu are prea mare susținere și îl sfătuiește să facă un pas în spate și să lase locul liber unei persoane competente pentru o astfel de răspundere.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu cred, în momentul de față, că Florin Cîțu ar fi o variantă de premier. Cu siguranță, nu! În momentul de față, nicio forță politică nu îl susține pe Cîțu. Nici măcar tot PNL-ul, pentru că a fost o dezbinare după congres”, spune Cătălin Moroșan.

Kickboxerul are totuși o propunere pentru cel care va fi în fruntea noului Guvern. Ilie Bolojan, fostul primar din Oradea, este cel pe care sportivul îl vede investit în această funcție. Propunerea aceasta a mai fost făcută de o serie de politicieni, printre care se numără și Romeo Duca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

„L-aș vedea prim-ministru pe Ilie Bolojan. A treia cale, Ilie Bolojan e un om care a demonstrat că este foarte bun administrator. Acum, un premier trebuie să aibă puterea să facă reformă în administrația publică. El a venit, a făcut economie pentru Oradea de nu știu câte milioane de euro, în fiecare an, pentru că erau foarte mulți angajați care nu făceau nimic și a schimbat Oradea. După, s-a dus la Consiliul Județean, la Bihor, și a început să facă reformă. Noi avem nevoie de oameni care chiar vor să schimbe ceva”, spune Cătălin Moroșan.