Evenimentul Zilei > Social > Cătălin Moroșanu, detalii despre experiența Survivor: „M-a îmbătrânit cu cel puţin doi ani”
Cătălin Moroșanu, detalii despre experiența Survivor: „M-a îmbătrânit cu cel puţin doi ani”

Cătălin Moroșanu, detalii despre experiența Survivor: „M-a îmbătrânit cu cel puţin doi ani”

Cătălin Moroșanu cunoscut după numele de "Moartea din Carpați", a oferit detalii despre experiența sa în cadrul emisiunii Survivor.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum a fost experiența pe care a trăit-o în cele trei luni în cadrul emisiunii-concurs „Survivor” de pe Kanal D. Fostul luptător de K1 a oferit un interviu imediat după întoarcerea în țară.

”M-a îmbătrânit cu cel puţin doi ani”

“Vă pot spune că mă declar unul dintre cei mai fericiţi oameni din lume, odată cu revenirea acasă. Mă număr printre cei care-şi iubesc ţara, aşa că mi-a fost dor de România mea, din toată inima, după cum mi-a fost dor şi de familia mea!”, a declarat Cătălin Moroşanu, pentru playtech.ro.

Moroșanu s-a săturat de plajă și palmieri

Potrivit fostului luptător, palmierii i-au ajuns până peste cap. Moroșanu a declarat că nu vrea să mai vadă palmieri și nisip timp de câteva luni bune. Sportivul se va reorienta spre destinațiile de munte pentru a putea „uita” de nuci de cocos și plajă.
Cătălin Moroșanu a mai declarat că în această vară nu ia în calcul varianta de a merge la mare nici măcar pentru o zi, experiența „Survivor” fiind copleșitoare.

“Poate soţiei mele îi va fi dor de Vama Veche şi atunci poate mă voi lăsa înduplecat, dar, în rest, să nu mai văd palmieri şi nisip câteva luni. Vreau doar la munte. Mi-e dor de munţi şi de râuri. Experienţa din Republica Dominicană, unde s-a desfăşurat concursul, îmi e suficientă pentru o lungă perioadă de acum înainte!”, a mai precizat Cătălin Moroşanu.

La capitolul lucrurilor pe care nu vrea să le mai vadă o perioadă se încadreazăși nucile de cocos. Sportivul a declarat amuzat că dacă mai vede chiar și bomboane cu cocos „le va da foc”.

„La câtă nucă de cocos am mâncat în ultimele 12 săptămâni, vă spun sincer că dacă mai văd în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, sunt în stare să le dau foc! Nu vă puteţi închipui ce înseamnă alimentaţia cu nucă de cocos.

Pe scurt, îţi umpli stomacul cu ceva uleios, pe care poţi încerca de pomană să-l combini cu orice altceva că tot nu va reuşi să-ţi ofere mai mult decât senzaţia de saturare. Am încercat orice metodă, nucă de cocos prăjită, nucă de cocos fiartă, nucă de cocos amestecată cu nu ştiu ce altceva. Toate sunt la fel. Mâncarea aceea nu-ţi oferă niciun fel de energie. Practic, o iei de la capăt în fiecare zi cu bateriile din ce în ce mai uzate”.

“Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării”

Moroșanu consideră că experiența “Survivor” l-a epuizat extrem de tare, făcându-l să se simtă mai bătrân cu doi ani.

“Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie. Şi nu atât mâncarea sau traseele alese de către organizatori, deloc uşoare, sunt principalul obstacol, ci caracterul uman.

Pe ăsta nu-l cunoşti niciodată şi te poate lua prin surprindere, chiar şi atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viaţa asta. Stai atâta timp cu ei, te consulţi cu ei, ba chiar te cerţi cu ei pentru adoptarea unei strategii şi tot poţi fi luat prin surprindere. Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”, precizează acelaşi Cătălin Moroşanu.