Evenimentul Zilei > Monden > Şoc de proporţii la Survivor. Trecutul lui Cătălin Moroşanu apare în prim-plan
Şoc de proporţii la Survivor. Trecutul lui Cătălin Moroşanu apare în prim-plan

Şoc de proporţii la Survivor. Trecutul lui Cătălin Moroşanu apare în prim-plan

Fanii emisiunii Survivor România 2021 au aflat recent că în reality show a fost cooptat Marius Crăciun, cel care în 2019 l-a învins în finala de la Ferma pe Cătălin Moroşanu.

Şoc de proporţii la Survivor. Trecutul lui Cătălin Moroşanu apare în prim-plan. Sportivul îl cunoaşte foarte bine pe Marius Crăciun, ultimul sosit în echipa Războinicilor. Nu sunt amintiri prea plăcute pentru luptător. Moroşanu a pierdut 50.000 euro după eşecul din finala emisiunii produse de la Pro TV.

Se întâmpla în 2019, iar Cătălin Moroșanu era marele favorit al publicului pentru marele premiu. Totuşi, calculele hârtiei n-au coincis cu desfăşurarea ulterioară a evenimentelor.

În finală, după trei probe extrem de dificile, Marius Crăciun a fost marele câștigător. Decizia a stârnit indignare în mediul online. Mulți telespectatori au spus că Moroșanu era cel care ar fi meritat să câștige.

„Moro, c-a fost junglă sau că-i fermă tu mereu ai dovedit ca ai o purtare demnă, de-ai fost fermier sau bandit. De câștigi sau nu trofeul pentru noi, cei de acasă, ești cel care a dus tot greul și persoana inimoasa.

Şoc de proporţii la Survivor. Trecutul lui Cătălin Moroşanu apare în prim-plan

Marius a luat banii, Moroșanu a câștigat, adevăratul câștigător din toate punctele de vedere, după emisiunea asta, Moro cred că are sufletul bun pe care mulți români îl au dar care și-au pierdut încrederea în ei și nu mai au curaj să si-l arate, bravo moldovene.

Felicitări Moro, pentru noi tu ești adevăratul câștigător și cu asta am spus tot”, au fost doar câteva dintre reacţiile de la acea vreme, conform wowbiz.ro.

Merită amintită şi reacţia lui Cătălin Moroşanu la câteva ore după anunțarea câștigătorului: „Bravo, Marius! Sunt mândru de tine! Dumnezeu le așază pentru nevoile fiecăruia!?

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere din tot acest timp. De mâine voi fi din nou aproape de voi și ne vedem pe 6 iunie la Dynamite Fighting Show Cluj Napoca pentru revanșa cu Daniel Sam.”

Ce a făcut Marius Crăciun cu banii de la Ferma

Ulterior, Marius Crăciun a folosit banii pentru achiziționarea unui apartament în care să locuiască împreună cu mama lui. Iată ce spune câştigătorul reality show-ului Ferma 2019: „Munca nu mă sperie.

Am avut multe joburi astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Vreau să folosesc banii câştigaţi pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă. Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie.

Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi fratele meu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să primesc încălţările de la el şi să mă duc şi eu la şcoală.”