După ce a acceptat provocarea de a efectua un salt cu paraşuta pentru emisiunea Happy Hour, dansatoarea din buric Jasmine a regretat amarnic gestul şi a scăpat o înjurătură printre dinţi la adresa prezentatorului Cătălin Măruţă.
Deşi la începutul filmărilor era foarte curajoasă şi abia aştepta să sară, pe parcurs Jasmin şi-a dat seama că sportul extrem nu este pentru ea. Dansatoarei din buric i s-a făcut rău şi chiar a vomitat în urma unui salt cu paraşuta de la 4.000 de metri.
„Vomit! Mi-e rău, foarte rău! Măruţă, fir-ai al dracu’ cu paraşutele tale! A fost groaznic. În ce hal tremur, nu se poate aşa ceva. Este înfiorător, vezi moartea cu ochii”, a spus Jasmin la câteva minute după aterizare.
Cu toate astea, Cătălin Măruţă a ignorat vorbele dansatoarei şi chiar a avut puterea să o felicite pentru curajul de a face săritura.
„Bravo, Jasmine! Ai fost curajoasă. Am meritat toate înjurăturile alea, dar ai fost curajoasă. Bravo!”, a spus Măruţă.
În urmă cu doar câteva săptămâni, Cătălin Măruţă a mai fost înjurat în timpul unei farse pe care o făcea pentru emisiunea sa.

<iframe src="http://happyhour.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/18828/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED" frameborder="0" height="349" scrolling="no" width="560"></iframe>
CITIŢI ŞI:

  • CRBL şi-a pus oltenii în cap. VEZI gestul jignitor pe care l-a făcut la adresa unui simbol important al Olteniei | FOTO
  • SURPRINZĂTOR. Oana Zăvoranu ar fi avut o relaţie cu Mircea Badea. Vezi ce spune actualul ei prieten
  • Un actor român a ajuns la spital după ce A FOST CĂLCAT PE PIEPT DE UN CAL
  • Teo Trandafir le-a făcut pe elevele de la şcoala de televiziune să iasă din clasă de ruşine. Vezi ce a putut să le spună vedeta