Evenimentul Zilei > Politica > Cătălin Flutur: PNL nu va face niciun demers pentru înlăturarea de la putere a guvernului condus de Ponta
Cătălin Flutur: PNL nu va face niciun demers pentru înlăturarea de la putere a guvernului condus de Ponta

Cătălin Flutur: PNL nu va face niciun demers pentru înlăturarea de la putere a guvernului condus de Ponta

Co-preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL), Cătălin Flutur, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PNL nu va face niciun demers pentru înlăturarea de la putere a guvernului condus de Victor Ponta.

El a subliniat că toţi cei care au câştigat puterea în 2012, atât la nivel naţional, cât şi judeţean, trebuie lăsaţi să îşi ducă mandatele până la capăt.

„Nu vom fi noi cei care vom iniţia proceduri de suspendare sau de depunere de moţiuni de cenzură împotriva Guvernului. Nu sunt adeptul unor schimbări forţate. În schimb, îi rog pe cei care au făcut mii de promisiuni fără acoperire să ne dovedească acum că promisiunile lor sunt cu acoperire şi cu fapte. Guvernul României are o responsabilitate uriaşă, o responsabilitate pe care şi-a asumat-o prin declaraţii şi prin promisiuni în toată această campanie electorală”, a afirmat Flutur.

Acesta l-a criticat pe Victor Ponta că, în loc să participe la redactarea proiectului Legii bugetului de stat pe 2015, a plecat în vacanţă.