Cătălin Cîrstoiu vrea să facă ordine și în Sectorul 1: Clotilde Armand a eșuat, la fel ca Nicuțor Dan

Cătălin Cîrstoiu vrea să facă ordine și în Sectorul 1: Clotilde Armand a eșuat, la fel ca Nicuțor Dan Cătălin Cîrstoiu: Sursa foto: Facebook

Candidatul partidelor de guvernământ pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a vorbit în numele cetățenilor din Sectorul 1 al Capitalei. Ortopedul suține că, locuitorii celui mai bogat sector acuză actuala administrație, condusă de Clotilde Armand, că a eșuat să vine cu soluții în fața poluării agresive.

Cătălin Cîrstoiu a început campania electorală

Totodată, Cătălin Cristoiu a arătat cu degetul și spre actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, pe care îl consideră la fel de vinovat ca Armand pentru lipsa de soluții în fața unei probleme cu impact major asupra cetățenilor din Sectorul 1. Pe fondul acestei „crize”, candidatul Coaliției a lansat „ofensiva verde”, în sectorul 1 și în toată Capitala.

„Alături de echipa PSD-PNL demarăm “ofensiva verde” în sectorul 1 şi în întreaga Capitală. Facem curăţenie in oraş si ordine în primărie”, a precizat Cîrstoiu. Managerul Spitalului Universitar a făcut echipă cu George Tuță, candidatul Coaliției pentru S1 și au luat la pas sectorul adminitrat de Clotilde Armand.

Cătălin Cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu Sursa foto: Razvan ValcaneantuEEC

Nicușor Dan și Clotilde Armand, primele ținte

Cei doi au constatat că primărița nu comunică destul cu propriul electorat și că stă izolată în biroul la fel și Nicușor Dan. „Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă şi de lipsa de soluţii. Atât a primarului de sector, cât şi la nivelul Primăriei Capitalei. Fiindcă şi Nicuşor Dan a eşuat total. A arătat că nu ştie cum să abordeze această problemă vitală a oraşului!”, a declarat candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălin Cîrstoiu

Sursa foto: EEC-Razvan Valcaneantu

Cătălin Cîrstoiu, atacuri electorale și la adresa lui Drulă

Cătălin Cîrstoiu și-a intrat în rolul de candidat pentru Primărila Capitalei. A lansat atacuri politice și la adresa alianței Dreapta Unită. O alianță care sprijină candidatura actualului primar general, Nicușor Dan, potrivit news.ro

„Faptul că Drulă de la USR şi aliaţii lui de dreapta le propun în continuare bucureşenilor parteneriatul Clotilde Armand - Nicuşor Dan înseamnă ca le spun cu cinism să înghită şi mai multă poluare încă patru ani. Alături de echipa PSD-PNL demarăm “ofensiva verde” în sectorul 1 şi în întreaga Capitală. Facem curăţenie in oraş si ordine în primărie!”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.