Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât costă locuințele în primul oraș plutitor din lume
Cât costă locuințele în primul oraș plutitor din lume

Cât costă locuințele în primul oraș plutitor din lume

Dezvoltatorii spun că locația insulei va oferi locuitorilor peste 340 de zile însorite în fiecare an iar orașul va fi situat la o scurtă călătorie de Miami.

Poate vă întrebați cât costă locuințele în primul oraș plutitor din lume. Prețurile proprietăților de pe insula Blue Estate, care vor pluti în Marea Caraibelor, vor fi accesibile pentru un apartament de tip buget ,,Ring Level”. Cel mai mare preț va fi de 1,1 miliarde de lire sterline pentru mega casele ,,Signature Estate”.

Insula care urmează să fie construită din module de beton de înaltă performanță va măsura cât jumătate din suprafața  insulei Monaco.

Cât costă locuințele în primul Oraș plutitor

Prețurile au fost făcute cunoscute și ele sunt între 14.600 și 1,1 miliarde de lire sterline. Deși casele sunt deja puse la vânzare, construcția nu va începe până în anul 2022. Se preconizează finalizarea completă a proiectului în anul 2025.

Cu toate acestea, unele dintre proprietăți vor fi disponibile pentru predare până în 2023.Potrivit dezvoltatorilor, orașul plutitor va găzdui peste 15.000 de locuitori, numeroase afaceri, o clinică de sănătate de ultimă generație, dar și o școală internațională.

Potrivit Blue Estate, dimensiunile orașului plutitor îl va face ultra-stabil. Zidurile exterioare vor măsura peste 160 de metri și vor feri proprietatea de cele mai mari valuri ale oceanului.

În caz de vânt puternic, obloanele automate pentru uragane se vor extinde pentru a proteja comunitatea. Orașul plutitor poate fi mutat din calea furtunilor.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.