Evenimentul Zilei > Monden > Cât câştigă la Pro Tv o vedetă din showbiz? O sumă jenant de mică, ar spune unii
Cât câştigă la Pro Tv o vedetă din showbiz? O sumă jenant de mică, ar spune unii

Cât câştigă la Pro Tv o vedetă din showbiz? O sumă jenant de mică, ar spune unii

S-au dus vremurile când Pro Tv investea sume mari în vedetele care participau la emisiunile de divertisment ale postului, iar ultimul exemplu în acest sens este George Burcea, fostul soț al cântăreţei Andreea Bălan.

Actorul se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului Ferma, o producţie de succes la Pro Tv.

Se pare că mai-marii postului cunosc foarte bine că George Burcea intră în acest proiect după mai multe luni de inactivitate.

Astfel că orice sumă e binevenită pentru el. Cel puţin asta susţin sursele cancan.ro, care dezvăluie că „noul contract pare să fie o binecuvântare pentru actor”:

„Cu toate acestea, el s-ar număra printre participanții low cost ai emisiunii de la PRO TV.

Chiar dacă noul contract pe care l-a bifat este ca o gură de oxigen, după lunga perioadă de inactivitate în care singurul venit a fost ajutorul de la stat, George Burcea nu pare să aibă noroc la bani.

Fostul soț al celebrei Andreea Bălan pare că se numără printre vedetele low-cost care au fost antamate pentrul noul sezon al show-ului Ferma.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de suferință.

Actorul ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în Fermă”, arată sursa citată.

Mai mult, cancan.ro a intrat în posesia unor informaţii conform cărora fosta lui soţie, Andreea Bălan, ar fi încercat să îl saboteze

Practic, la scurt timp după ce au început filmările noului sezon al emisiunii Ferma, cântăreaţa s-a folosit de relaţiile ei pentru a cere scoaterea lui Burcea din show.

Se pare că explicaţia acestui gest ar fi legată de piedicile pe care Burcea i le pune artistei care are nevoie de semnătura lui pentru a pleca într-o vacanţă.

Mai exact, Andreea Bălan ar fi primit cadou o vacanță peste hotare şi ar intenționa să plece cu noul iubit, dar și cu cele două fetițe ale sale.

Pentru a putea ieşi cu micuţele din ţară, Andreea Bălan are nevoie de semnătura lui George Burcea, dar el pozează într-o persoană foarte ocupată…

sursa: cancan.ro