Fotbaliştii lui Dan Petrescu  au primit fiecare o primă  de 5000 de euro pentru victoria în fața lui Lazio Roma, anunță stiripesurse.ro . Banii provin, practic, de la UEFA. Clujenilor de la CFR Cluj  le-au intrat în conturi aproape 9 milioane de euro, victoria cu Lazio fiind recompensată de forul european cu 575.000 de euro.

Lazio Roma a câştigat în campionat, 2-0 cu Parma, dar Simone Inzaghi nu scapă de probleme, iar atmosfera în vestiarul lui Lazio rămâne tensionată. Romanii au început duminică cu 6 jucători diferiţi faţă de echipa cu care au jucat  meciul cu CFR, golurile fiind marcate de doi fotbalişti care n-au jucat la Cluj, vedeta Immobile, lăsat acasă şi omul din flancul drept, Marusic. Inzaghi a decis să-l schimbe pe Immobile în minutul 63,  golgheterul nefind mulţumit.  Atacantul a gesticulat, arătatandu-şi nemulţumirea şi o ceartă, chiar pe banca de rezeve între el şi Inzaghi.

“E absurd”, s-a putut citi pe buzele lui Immobile, în timpul transmisiunii tv, în timp ce Inzaghi a replicat: “Continuă…”. Se pare că atacantul a fost nemulţumit şi de faptul că nu a fost oprit în lotul de Europa League.