Elena Ionescu, fostă componentă a trupei Mandinga, a fost votată de telespectatori câștigătoarea emisiunii „Survivor România”. Artista s-a sacrificat ca să ia parte la show-ul TV. Motivată de premiul în valoare de 250.000 de lei, ea și-a lăsat acasă copilul în vârstă de 1 an și 4 luni.

„Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a explicat Elena Ionescu, înaintea finalei, ce motivație a avut.

În ultimul an, Elena Ionescu a avut mari probleme, din cauza despărțirii de soțul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au divorțat în 2019.

„Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu.

Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r.: a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, explica Elena Ionescu.