Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a AFLAT! Cine a CÂȘTIGAT concursul ULTIMUL TRIB
S-a AFLAT! Cine a CÂȘTIGAT concursul ULTIMUL TRIB

S-a AFLAT! Cine a CÂȘTIGAT concursul ULTIMUL TRIB

ULTIMUL TRIB. Primul sezon al emisiunii-concurs "Ultimul Trib", filmat în Madagascar şi difuzat de Antena1, se apropie de final. S-a aflat cine a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

ULTIMUL TRIB. După trei luni în care cei 21 de concurenţii din cele trei echipe şi-au ţinut fanii cu sufletul la gură, a venit momentul să facem cunoştinţă cu cel care a reuşit să fie desemnat câştigătorul primului sezon. Click! a aflat că Mircea Zamfir (33 de ani), gimnast şi antrenor de aerobic din echipa roşie, este cel care a luat marele trofeu şi premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

ULTIMUL TRIB. Mircea Zamfir a concurat alături de alţi şase sportivi în echipa Crocodililor. El are 33 de ani şi este un sportiv ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. Lucrează ca instructor de aerobic și, în plus, face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.

ULTIMUL TRIB. Potrivit regulilor, importate de la formatul internaţional "Nomads", în fiecare săptămână, concurenţii se vor lupta pentru "Teritoriu", iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

ULTIMUL TRIB. La finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru „Eliminare" și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție. În faza finală a show-ului "Ultimul Trib", ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va fi desemnat câștigător. Un nou episod cu aventurile concurenţilor rămaşi în concurs va fi difuzat joi (6 decembrie) la Antena 1.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: