Casco fara frontiere in UE

Casco fara frontiere in UE

Casco Europa este o polita de asigurari valabila si in spatiul economic european, in statele membre UE la care se adauga tari precum Turcia, Andorra, Monaco, San Marino si Vatican, ce a fost lansata recent pe piata de firma de asigurari Asito Kapital.

Asigurarea se extinde automat in afara teritoriului Romaniei fara plata unor prime suplimentare. Aceasta asigurare este valabila si in cazul in care autovehiculul este condus de o alta persoana decat asiguratul.

Pentru un Logan nou de 8.000 de euro polita care acopera un an costa aproximativ 300 de euro, in timp ce pentru un Renault nou achizitionat la pretul de 14.000 de euro polita costa circa 760 de euro, cu practicarea unor fransize de 10% in cazul in care masina este avariata complet sau furata.

Compania practica si fransize de 25% in cazul pagubelor generate de patrunderea in locuri inundate. Politele se pot incheia pentru minimum sase luni, iar in cazul autovehiculelor achizitionate in baza unor contracte de rate, leasing sau credit, polita de asigurare se poate incheia pentru o perioada egala cu durata acestor contracte.

Ne puteți urmări și pe Google News