Evenimentul Zilei > Actualitate > Căsătorie între homosexuali. O celebritate se căsătoreşte azi cu alesul inimii
Căsătorie între homosexuali. O celebritate se căsătoreşte azi cu alesul inimii

Căsătorie între homosexuali. O celebritate se căsătoreşte azi cu alesul inimii

ir Elton Hercules John, cunoscut publicului după numele său de scenă Elton John se căsătoreşte duminică la Windsor, în vestul Londrei, cu partenerul său de viaţă, producătorul canadian de film David Furnish, punând astfel capăt parteneriatului lor civil care durează de nouă ani, scrie ziarul Daily Mail.

Câştigător a numeroase premii, printre care şi cinci Grammy, Elton John a sărbătorit în 21 decembrie 2005 evenimentul oficializării relaţiei cu iubitul său printr-o petrecere cu 650 de invitaţi. Căsătoria de duminică a devenit posibilă după ce în luna martie a fost votată o lege care permite mariajul între între persoane de acelaşi sex în Marea Britanie.

Ceremonia căsătoriei va fi discretă şi intimă şi va avea loc la reşedinţa cuplului din Windsor, comitatul Berkshire. Lista invitaţilor cuprinde în jur de 50 de persoane, rude şi prieteni foarte apropiaţi, între care Victoria şi David Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy Osbourne şi soţia lui.

Sir Elton John, de 67 de ani, şi David Furnish, de 52 de ani, sunt împreună de 21 de ani şi au decis ca inelele de nuntă să le fie prezentate de băieţii lor – Zachary, de 3 ani, şi Elijah, de aproape doi ani.

Vizibil încântat de posibilitatea de a se căsători, Elton John a afirmat că ei 'vor să dea un exemplu'. Un prieten al cuplului a declarat pentru Daily Mail că Elton şi David au planificat nunta de luni de zile. 'Elton este flamboiant', a adăugat acesta.

La rândul său, David Furnish a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că acest lucru este posibil. 'Dacă în urmă cu 20 de ani cineva mi-ar fi spus că pot să mă căsătoresc cu Elton şi să avem copii, nu aş fi crezut, era de neimaginat', a comentat producătorul canadian de film.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: